Ga naar inhoud

Kom langs in onze winkel: Vandaag geopend van 07:00 tot 17:00 of bestel online

ACTIE: GRATIS bezorging vanaf €300,- *(BE €350,-)

Persoonlijk tuinadvies
Kom langs voor inspiratie in Heerjansdam
Bezorg- en aanplantservice

Verbindingsmaterialen

Ontdek onze collectie verbindingsmaterialen, samengesteld om jouw bomen en planten een stevige start te geven. Van boompalen tot bindmaterialen, vind alles wat je nodig hebt voor een succesvolle groei en ontwikkeling van je groen.

3 resultaten

Boompalen

Om ervoor te zorgen dat je bomen en planten beter bestand zijn tegen harde wind en storm raden we je aan om boompalen bij je bomen te plaatsen.

Met boompalen bescherm je je bomen tegen afbreken door de wind. Het is niet zo dat het met boompalen helemaal niet kan gebeuren, maar je kunt de kans wel verkleinen. Zorg dat je bij het plaatsen van de boompalen ongeveer 1/3 onder de grond plaatst en 2/3 boven de grond.

  • Boompaal 160cm = ongeveer 60cm in de grond en 100cm boven de grond
  • Boompaal 200cm = ongeveer 70cm in de grond en 130cm boven de grond
  • Boompaal 250cm = ongeveer 85cm in de grond en 165cm boven de grond

Deze voorbeelden zijn slechts een richtlijn. Er zijn verschillende benaderingen over de hoogte van een boompaal.

Mocht je boom alsnog breken, dan kun je CityTree daar niet verantwoordelijk voor houden. 

CityTree Bomen en Plantencentrum tuinontwerp tuinaanleg tuinadvies

Welkom bij bomen- en
plantencentrum Citytree!

Bomen- en plantencentrum CityTree staat voor het vergroenen van de wereld om ons heen. Als bomen- en plantencentrum zij wij gespecialiseerd in de verkoop van mediterrane bomen en planten, maar ook voor leibomen, hagen, plantenbakken, leiconstructies en andere tuinplanten bent u bij CityTree aan het juiste adres!

U bent van harte welkom in onze locatie in Heerjansdam, waar u tijdens onze ruime openingstijden ons uitgebreide assortiment kunt verkennen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen met uw je vragen en bieden vrijblijvend plantadvies op maat. Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen, de ligging van je tuin of dakterras, de bodemgesteldheid, en zelfs de levering en plaatsing van de bomen en planten.

Team CityTree - Pieter W
Een vraag?
Vraag Pieter!