Ga naar inhoud
CityTree bomen- en plantencentrum in Heerjansdam

Over ons

Welkom bij bomen- en plantencentrum Citytree!

Wie zijn wij?

Bomen- en plantencentrum CityTree staat voor het vergroenen van de wereld om ons heen. Als bomen- en plantencentrum wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van mediterrane bomen en planten, maar ook voor leibomen, heesters, hagen en onderbeplanting bent u bij CityTree aan het juiste adres! CityTree staat voor een ruim assortiment, eerlijk advies en een uitgebreide service.

Iedereen is welkom bij CityTree!

Bij ons zijn zowel particulieren als hoveniers en groenvoorzieners welkom!

Als particulier kun je langskomen op onze locatie in Heerjansdam. Je kunt zelf rondkijken op ons terrein. Heb je advies nodig? Geen probleem. Onze deskundige adviseurs geven je graag advies!

Als hovenier of groenvoorziener kun je bij ons groenafhaalcentrum terecht. Je haalt gemakkelijk en snel de bomen en planten op die je nodig hebt voor je klus! Ben je op zoek naar een specifieke boom of plant? Neem contact op met onze klantenservice. Wil je je aanmelden als zakelijke klant bij CityTree? Lees hier verder.

De wereld vergroenen, verrijken, verfraaien en verduurzamen kan elke dag!

Bij CityTree vinden we het belangrijk om goed voor de wereld te zorgen en wij beginnen met het vergroenen van tuinen en dakterrassen. De wereld vergroenen kan elke dag! Bij bomen- en plantencentrum CityTree vinden wij het belangrijk om een mooi product aan te bieden. Onze kwalitatieve bomen en planten selecteren we waar mogelijk zelf op kwekerijen in binnen- en buitenland om zo de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Daarnaast vinden we het belangrijk om met bomen en planten de wereld te verrijken, te verfraaien en te verduurzamen.

Onze kracht

Bomen- en plantencentrum CityTree onderscheidt zich door het ruime assortiment, het eerlijke advies en de uitgebreide service.

Bij CityTree kun je terecht voor mediterrane bomen en planten, zoals olijfbomen, palmbomen en vijgenbomen, maar ook voor leibomen, heesters, hagen en onderbeplanting ben je bij ons aan het juiste adres. Naast ons ‘levende’ assortiment zijn bij ons ook de benodigde grondvoeding en natuurlijke vijanden te verkrijgen. Om de tuin helemaal af te maken, kun je ook bij ons terecht voor leiconstructies ter geleiding van leibomen en plantenbakken. Met het ruime assortiment ben je bij CityTree aan het juiste adres voor het vergroenen van je tuin of dakterras!

Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze klanten te voorzien van duidelijk en eerlijk advies. De meeste bomen en planten hebben een voorkeur voor een ideale standplaats, dat betekent dat je niet iedere boom overal kunt planten. Onze deskundige adviseurs hebben veel kennis van bomen en planten en ze denken graag met je mee!

Naast het uitgebreide assortiment en het eerlijke advies biedt CityTree ook een uitgebreide service. CityTree heeft namelijk een eigen bezorgservice. De door jou gekozen bomen en planten kunnen we bij jou thuis bezorgen op een afgesproken datum. Je hoeft de bomen alleen nog maar te planten. Kies je voor onze aanplantservice, dan hoef je alleen nog maar te genieten van je tuin of dakterras! Zodra je jouw bomen en planten hebt uitgekozen, maken we met jou een afspraak voor de bezorging en plaatsing. Op de afgesproken dag staan we bij jou voor de deur en zullen we de bomen en planten aanplanten op de door jouw gekozen plaats. Daarnaast krijg je tips voor het onderhouden van je bomen. Mocht je toch nog verdere vragen hebben? Onze klantenservice staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden!

We zien je graag bij bomen- en plantencentrum CityTree in Heerjansdam!