Ga naar inhoud

Kom langs in onze winkel: Vandaag geopend van 07:00 tot 17:00 of bestel online

ACTIE: GRATIS bezorging vanaf €300,- *(BE €350,-)

Persoonlijk tuinadvies
Kom langs voor inspiratie in Heerjansdam
Bezorg- en aanplantservice
Hagen CityTree (Carpinus Betelus)

Bladverliezende hagen

In de tuin van de buren, bij de ingang van een kantoorgebouw of in de openbare ruimte; hagen, je ziet ze overal! Met een haag kun je ook veel kanten op. Je kunt bijvoorbeeld privacy creëren en zorgen dat kinderen of huisdieren in de tuin blijven, daarnaast geven hagen een tuin mooie zichtlijnen. Bij bomen- en plantencentrum Citytree ben je aan het juiste adres voor een ruim assortiment hagen.

Het gehele jaar kun je haagplanten uit een plastic container bestellen en aanplanten! Tussen oktober en april leveren wij ook haagplanten uit de volle grond (met een blote wortel, kluit of draadkluit). Deze haagplanten uit de volle grond hebben een scherpe prijs en daarnaast is het najaar de ideale periode om haagplanten te planten.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen. We werken hard aan onze nieuwe website en sommige producen zijn mogelijk nog niet beschikbaar. Als je op zoek bent naar specifieke bomen, planten of andere tuinproducten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!