Ga naar inhoud

Kom langs in onze winkel: Vandaag geopend van 07:00 tot 17:00 of bestel online

Leiconstructie voor de bedrijfstuin. Constructie voor leibomen geschikt voor bedrijven, kantoorpanden en bedrijfstuinen.

Toepassingen van leiconstructies

De afgelopen jaren hebben wij een unieke constructies voor leibomen en dakbomen ontwikkeld. Uit ervaring weten we dat het vinden van een goede en degelijke leiconstructie of dakconstructie niet makkelijk is. Onze leiconstructie en dakconstructie is uniek in die zin, omdat wij een totaalpakket kunnen aanbieden. Het totaalpakket bestaat uit mooie stalen buizen met de juiste verbindingsstukken, spansets en overige benodigde accessoires. De leiconstructies zijn leverbaar in RAL 6009 (Dennegroen), RAL 9005 (Gitzwart) of RAL 7016 (Antracietgrijs).

Met onze producten is bijna elke denkbare constructie te realiseren! Bekijk onze standaardpakketten, bestel losse onderdelen, of neem contact met ons op voor meer informatie!

Particuliere tuin

Vaak worden leibomen geplaatst met het oog op privacy. Door meerdere bomen (hoog of laag) naast elkaar te zetten, fungeren ze als scherm. Zo kunnen de bomen gebruikt worden als afscheiding met de buren, of bijvoorbeeld tegen inkijk van bovenaf (het bladerdek begint meestal hoog). Door goed na te denken over de plaats van de leibomen kun je zelf bepalen waar je uitzicht hebt en waar niet. Het voordeel ten opzichte van andere bomen is dat leibomen uiteraard veel minder ruimte nodig hebben (slechts in één richting).

Een goede en degelijke constructie voor leibomen vinden is niet makkelijk. Dat weten wij uit ervaring. Daarom hebben wij de afgelopen jaren een unieke constructie voor leibomen ontwikkeld. Uniek in die zin, dat wij een totaalpakket kunnen aanbieden, wat niet alleen bestaat uit mooie stalen buizen, maar ook uit de juiste verbindingsstukken, draadspanners en overige benodigde accessoires. Lees meer over leiconstructies in de particuliere tuin.

Leiconstructie voor glansmispel in tuin - privacy en zonwering

Leiconstructies in bedrijfstuinen

Uitstraling, groenbeleving voor uw medewerkers en een verzorgde buitenruimte zijn belangrijke thema’s voor een bedrijfstuin en kantoortuin. Daarnaast is onderhoudsvriendelijkheid ook een belangrijk gegeven. Leiconstructie.nl biedt daarin de juiste meerwaarde voor uw bedrijfstuin. Het moet het visitekaartje van uw bedrijf zijn. Wilt u leibomen plaatsen om een stuk groenbeleving te creëren of om gebouwen en obstakels weg te werken? Dan zijn leibomen in combinatie met een leiconstructie de ideale oplossing. Leiconstructies worden ook regelmatig toegepast om parkeerplaatsen groener te maken i.p.v. grijze industrie. Lees meer over leiconstructies in de bedrijfstuin.

Onze pakketten hebben uitstraling, zijn duurzaam, sterk en zijn universeel in de hekwerkproducten! Zelfs diverse hoekverdraaiingen (niet alleen 90°) zijn mogelijk met onze speciale koppelcomponenten. Onze stalen, verzinkt en gecoate frames voor leibomen, bestaan uit een compleet samengesteld pakket van staanders en liggers, alle benodigde koppelstukken (o.a. paalkoppen, koppelmoffen, T-koppen, doorvoerkoppen, eindstukken, steunpaalkoppen, paaldoppen), bevestigingsmiddelen en draadspanners. Levering is mogelijk in de kleuren RAL 6009 (Dennegroen), RAL 9005 (Gitzwart) of RAL 7016 (Antracietgrijs).

Leiconstructie voor de bedrijfstuin. Constructie voor leibomen geschikt voor bedrijven, kantoorpanden en bedrijfstuinen.

Openbare ruimte

Bent u als gemeente op zoek naar een professionele leiconstructie ter geleiding van leibomen voor openbaar terrein, inrichting van stedelijk groen, zoals leibomen bij een winkelcentrum, parkeerterrein, openbare wegen, binnenstad en of bebouwde kom, dan bent u aan het juiste adres. Onze pakketten hebben uitstraling, zijn duurzaam, sterk en zijn universeel in de hekwerkproducten! Zelfs diverse hoekverdraaiingen (niet alleen 90°) zijn mogelijk met onze speciale koppelcomponenten. Onze stalen, verzinkt en gecoat frames voor leibomen, bestaan uit een compleet samengesteld pakket van: staanders en liggers, alle benodigde Koppelstukken; (o.a. paalkoppen, koppelmoffen, T-koppen doorvoerkoppen, eindstukken, steunpaalkoppen, paaldoppen en lackspray), bevestigingsmiddelen en draadspanners. Levering is mogelijk in de kleuren RAL 6009 (Dennegroen), RAL 9005 (Gitzwart) of RAL 7016 (Antracietgrijs). Lees meer over leiconstructies in de openbare ruimte.

Leiconstructie voor openbare ruimte, parkeerplaats, winkelcentrum.