Ga naar inhoud

Kom langs in onze winkel: Vandaag geopend van 07:00 tot 17:00 of bestel online

CityTree Bomen en Plantencentrum tuinontwerp tuinaanleg tuinadvies

Diensten

Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen met al je vragen en bieden vrijblijvend plantadvies op maat. Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek, waarbij we rekening houden met jouw specifieke wensen, de ligging van je tuin of dakterras, de bodemgesteldheid, en zelfs de levering en plaatsing van de bomen en planten.
Citytree diensten plaatsing tuinadvies

Advies

Zie je door de bomen het bos niet meer? Maak dan gerust een afspraak met één van onze adviseurs. Onze adviseurs geven je vrijblijvend plantadvies op maat, zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn in je tuin of op je dakterras. Hierbij wordt rekening gehouden met je wensen, ligging van de tuin of het dakterras, bodem, maar ook de eventuele levering en plaatsing van de bomen en planten. 

Maak een afspraak
Citytree diensten bomen transport bezorgen levering

Levering

Wij bezorgen uw bestelling graag bij u thuis. Ons assortiment is heel divers en daarom ook de transportmogelijkheden. De transportkosten zijn afhankelijk van de afmetingen van uw bestelling en de afstand tot het afleveradres.

Meer informatie
CityTree Bomen en Plantencentrum -aanplantservice / aanplanten bomen en planten

Aanplantservice

Het aanplanten van bomen en planten is uiteraard mogelijk. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen op dakterrassen, plaatsen over obstakels, plaatsen van leiconstructies en de totale aanplant van tuinen etc. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de afstand en situatie.

Meer informatie
CityTree diensten: Onderhoud

Onderhoud

Citytree biedt diverse mogelijkheden voor arbeid en onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden van de door ons geleverde olijfbomen (snoeien en voeden). Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

Meer informatie