Ga naar inhoud

Vanwege lancering nieuwe website is online assortiment nog niet volledig, voor volledige assortiment neem contact op of kom langs

Persoonlijk tuinadvies
Kom langs voor inspiratie in Heerjansdam
Bezorg- en aanplantservice
Kant en klaar haag - schermvorm

Kant en Klaar haag

Met een kant en klaar haag (schermvorm) creëert u direct een prachtige stevige afscheiding met planten in uw tuin. Een schermvorm kunt u gebruiken als erfafscheiding, maar het is ook mogelijk om het scherm tegen een muur te plaatsen. De schermen/hagen zijn gemaakt van metaal of hardhout en te verkrijgen in verschillende afmetingen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen. We werken hard aan onze nieuwe website en sommige producen zijn mogelijk nog niet beschikbaar. Als je op zoek bent naar specifieke bomen, planten of andere tuinproducten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Kant en klaar haag in schermvorm kopen?

Olijfwilg (Elaeagnus ebbingei)

De olijfwilg is een echte aanrader. De plant heeft prachtige grijsgroene bladeren en blijft ook in de winter groen. Na de vorst verliest de olijfwilg ook zijn bladeren. De olijfwilg is een zeer sterke plant dus bestand tegen vorst, maar ook tegen luchtvervuiling. In het voorjaar bloeit de plant met witcrème bloemen en in het najaar ontwikkelen zich kleine eetbare roodgrijze bessen. De bessen zijn niet zo smakelijk. Ze worden vooral gebruikt in bijvoorbeeld jams of sauzen. De bloemen en bessen ontwikkelen alleen als de plant niet heel veel wordt gesnoeid.

Toscaanse jasmijn (Trachelospermum jasminoides)

Toscaanse jasmijn is een populaire wintergroene klimplant. Deze plant heeft prachtige donkergroene bladeren. In de maanden juni en juli bloeit de jasmijn prachtig met witte bloemen. Deze tuinplant heeft de voorkeur voor een zonnige of halfschaduw standplaats. De Toscaanse jasmijn heeft de voorkeur voor een beschutte en warme standplaats. Mocht het in de winter erg koud worden, dan is het raadzaam om de plant tijdelijk in te pakken.