Ga naar inhoud
Citytree diensten: tuinadvies

Professioneel tuinadvies

Graag adviseren wij je welke bomen en planten geschikt zijn voor je situatie. Bij de keuze van bomen en planten is het belangrijk om rekening te houden met de standplaats (zonnige plek of juist niet, veel of weinig wind, samenstelling van de bodem etc.) Ben je geïnteresseerd, kom dan gerust langs bij CityTree in Heerjansdam of neem contact met ons op!

Beplantingsadvies op maat

Exclusieve bomen en planten zijn onze specialiteit, vandaar dat we u ook graag helpen met een beplantingsadvies. Een goed beplantingsplan houdt rekening met de verschillende jaargetijden, zorgt voor een afwisselend kleurenschema in de tuin en sluit aan bij uw huis en tuin! Graag adviseren wij u welke bomen en planten geschikt zijn voor uw situatie en waar u ze het beste kunt neerzetten. De hoeveelheid zon kan bijvoorbeeld een rol spelen bij de keuze voor een goede standplaats van uw bomen. Bent u geïnteresseerd, kom dan gerust eens langs bij Citytree in Heerjansdam, of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

TIPS voor uw bezoek aan Citytree

Bij Bomen- en plantencentrum Citytree vinden wij het belangrijk om u persoonlijk advies te geven dat past bij uw specifieke situatie. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, raden wij u het volgende aan:

🌿 Maak een paar foto’s van uw tuin of dakterras
🌿 Meet de oppervlakte van uw tuin of dakterras
🌿 Meet de grootte van uw plantenbak
🌿 Bekijk hoeveel zon u heeft in uw tuin of op uw dakterras

CityTree Bomen- en plantencentrum - Heerjansdam

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Maak dan gerust een afspraak met één van onze adviseurs. Onze adviseurs geven je vrijblijvend plantadvies op maat, zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn in je tuin of op je dakterras. Hierbij houden ze natuurlijk rekening met al je wensen, ligging van de tuin of het dakterras, bodem, maar ook de eventuele levering en plaatsing van de bomen en planten.

Pieter Weststrate - CityTree - Bomen-en Plantencentrum
Een vraag?
Vraag Pieter!

    Klaar om je tuin naar een hoger niveau te tillen? Ontdek nu de waardevolle tips en adviezen in onze kennisbank en maak van jouw tuin een groen paradijs!