Ga naar inhoud

Kom langs in onze winkel: Vandaag geopend van 07:00 tot 17:00 of bestel online

ACTIE: GRATIS bezorging vanaf €300,- *(BE €350,-)

Persoonlijk tuinadvies
Kom langs voor inspiratie in Heerjansdam
Bezorg- en aanplantservice

Vaste planten

CityTree heeft een uitgebreid assortiment aan vaste planten en onderbeplanting, waaronder vaste wintergroene planten, winterharde bodembedekkers, en winterharde borderplanten. Ons aanbod wordt nog steeds verder uitgebreid. Hoewel onze vaste planten en onderbeplanting momenteel nog niet online staan, bent u van harte welkom om langs te komen op onze locatie in Heerjansdam. Hier vindt u ook een ruime keuze aan groenblijvende bodembedekkers. Kom langs en ontdek ons uitgebreide assortiment!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen. We werken hard aan onze nieuwe website en sommige producen zijn mogelijk nog niet beschikbaar. Als je op zoek bent naar specifieke bomen, planten of andere tuinproducten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Plantadvies

Op onze tafels vind je vaste planten met uitgebreide informatiekaarten en afbeeldingen. Hierdoor wordt het nog makkelijk om een keuze te maken.

Zie je door alle planten het overzicht niet meer? Weet je niet wat je met elkaar moet combineren om het gehele jaar door een prachtig bloeiende tuin te hebben? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Vaste planten kopen CityTree

Laat je inspireren door ons assortiment

Vaste planten kopen CityTree---
Vaste planten kopen Zwarte viooltjes CityTree
Vaste planten kopen Siergrassen CityTree
Vaste planten kopen CityTree--
Vaste planten kopen CityTree Heerjansdam
Vaste planten kopen CityTree-
Vaste planten kopen Bloei CityTree Heerjansdam
Vaste planten kopen Bloei CityTree Heerjansdam
Vaste planten kopen CityTree Heerjansdam--
Vaste planten kopen CityTree Heerjansdam-
CityTree Bomen en Plantencentrum tuinontwerp tuinaanleg tuinadvies

Welkom bij bomen- en
plantencentrum Citytree!

Bomen- en plantencentrum CityTree staat voor het vergroenen van de wereld om ons heen. Als bomen- en plantencentrum zij wij gespecialiseerd in de verkoop van mediterrane bomen en planten, maar ook voor leibomen, hagen, plantenbakken, leiconstructies en andere tuinplanten bent u bij CityTree aan het juiste adres!

U bent van harte welkom in onze locatie in Heerjansdam, waar u tijdens onze ruime openingstijden ons uitgebreide assortiment kunt verkennen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen met uw je vragen en bieden vrijblijvend plantadvies op maat. Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen, de ligging van je tuin of dakterras, de bodemgesteldheid, en zelfs de levering en plaatsing van de bomen en planten.

Team CityTree - Pieter W
Een vraag?
Vraag Pieter!