Ga naar inhoud

Vanwege lancering nieuwe website is online assortiment nog niet volledig, voor volledige assortiment neem contact op of kom langs

Persoonlijk tuinadvies
Kom langs voor inspiratie in Heerjansdam
Bezorg- en aanplantservice
Tuin inspiratie

Cadeaubonnen

Wil je iemand een prachtige boom of plant cadeau doen? Kies dan voor een cadeaubon van CityTree! Een boom of plant is een blijvend en betekenisvol cadeau, waarmee je de ontvanger en de natuur een plezier doet.

Bij bomen- en plantencentrum CityTree hebben we een ruim assortiment bomen en planten op voorraad. Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het kiezen van een boom of plant die past bij jouw tuin! Wil je een ander bedrag op de cadeaubon? Geen probleem! Neem contact met ons op, dan regelen we het voor je.

6 resultaten
Cadeaubon CityTree kopen

Cadeaubon €10,-

Hét groene cadeau

10,00
Cadeaubon CityTree kopen

Cadeaubon €25,-

Hét groene cadeau

25,00
Cadeaubon CityTree kopen

Cadeaubon €50,-

Hét groene cadeau

50,00
Cadeaubon CityTree kopen

Cadeaubon €100,-

Hét groene cadeau

100,00
Cadeaubon CityTree kopen

Cadeaubon €150,-

Hét groene cadeau

150,00
Cadeaubon CityTree kopen

Cadeaubon €200,-

Hét groene cadeau

200,00
CityTree Bomen en Plantencentrum tuinontwerp tuinaanleg tuinadvies

Welkom bij bomen- en
plantencentrum Citytree!

Bomen- en plantencentrum CityTree staat voor het vergroenen van de wereld om ons heen. Als bomen- en plantencentrum zij wij gespecialiseerd in de verkoop van mediterrane bomen en planten, maar ook voor leibomen, hagen, plantenbakken, leiconstructies en andere tuinplanten bent u bij CityTree aan het juiste adres!

U bent van harte welkom in onze locatie in Heerjansdam, waar u tijdens onze ruime openingstijden ons uitgebreide assortiment kunt verkennen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen met uw je vragen en bieden vrijblijvend plantadvies op maat. Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen, de ligging van je tuin of dakterras, de bodemgesteldheid, en zelfs de levering en plaatsing van de bomen en planten.

Pieter Weststrate - CityTree - Bomen-en Plantencentrum
Een vraag?
Vraag Pieter!