Ga naar inhoud

Kom langs in onze winkel: Vandaag geopend van 07:00 tot 17:00 of bestel online

ACTIE: GRATIS bezorging vanaf €300,- *(BE €350,-)

Persoonlijk tuinadvies
Kom langs voor inspiratie in Heerjansdam
Bezorg- en aanplantservice
Olijfboom (Olea europaea)

Olijfbomen

Ontdek de tijdloze schoonheid van de olijfboom! De olijfboom (Olea europaea) is een groenblijvende boom met een rijke geschiedenis en mediterrane charme. Deze winterharde boom behoudt zijn grijsgroene bladeren het hele jaar door, is windbestendig en trekt vlinders en bijen aan, wat bijdraagt aan de biodiversiteit in je tuin. Geniet van de crèmewitte bloemen en olijven die deze boom produceert. Met de juiste zorg en aanplant kan de olijfboom vele jaren in Nederland gedijen en een tijdloos element toevoegen aan elke buitenruimte. Ontdek alles over het planten en verzorgen van olijfbomen en haal de charme van de mediterrane natuur naar je eigen tuin!

Welke Olijfboom kopen?

Wil je een olijfboom kopen, maar weet je niet zo goed waar je op moet letten? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over de aankoop, de aanplant en het onderhoud van een olijfboom. Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Welke soorten olijfbomen zijn er?

Naast de traditionele olijfboom zijn er ook unieke variëteiten en vormen beschikbaar om je tuin te verrijken. De Olea Europaea ‘Bonsai’ is bijvoorbeeld een opvallende keuze met zijn compacte groeiwijze en robuuste stam. De Olea Europaea ‘PomPom’ daarentegen staat bekend om zijn unieke snoeivorm en is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een imposante boom.

 • Olea Europaea ‘Bonsai’ 
  Oude grillige stam, compact
 • Olea Europaea ‘Glad’
  Gladde stam
 • Olea Europaea ‘Vertakt Grillig’
  Vertakt met grillige stam
 • Olea Europaea ‘Vertakt Glad’
  Vertakt met gladde stam
 • Olea Europaea ‘Toscane’
  Snoeivorm met speelse kronkelige vertakkingen
 • Olea Europaea ‘PomPom
 • Pompom (soms plateauachtig) snoeivorm met gladde of grillige stam
Aluminium plantenbak voor buiten - Vierkant - met Olijfboom PomPom

Olijfbomen van Citytree

CityTree heeft al 20 jaar ervaring met de in- en verkoop van olijfbomen. Bij CityTree kun je naast professioneel advies ook terecht voor uitgebreide bezorg- en aanplantservice of onderhoud.

De olijfbomen van CityTree worden, voordat ze naar Nederland komen, streng en vakkundig gecontroleerd en moeten aan al onze gestelde kwaliteitseisen voldoen. Bij ons koop je goed doorgewortelde olijfbomen met prachtige visuele eigenschappen.

We selecteren onze olijfbomen op goede visuele eigenschappen, zoals mooie vertakkingen en gezond blad. Daarnaast kiezen we de beste rassen uit, zoals de Olea Europaea met gladde stam, Olea Europaea ‘Bonsai’en ‘PomPom’. Deze olijfboomrassen zijn winterhard en geschikt voor ons Nederlandse klimaat.

Olijfbomen CityTree

Een tijdloze schoonheid voor je tuin

De olijfboom (Olea europae), is een winterharde, groenblijvende boom met een tijdloze aantrekkingskracht en een rijke geschiedenis. Oorspronkelijk afkomstig uit het Middellandse zeegebied, wordt de olijfboom vaak geassocieerd met vakantiegevoelens. Hij is verkrijgbaar in verschillende vormen en soorten, waaronder de Bonsai (kort en gedrongen), met gladde of ruwe/grillige stam, op stam of vertakt, in Toscaanse stijl (kronkelige vertakkingen) en in de snoeivormen plateau en pompom. Met zijn elegante bladeren en heerlijke olijven voegt de olijfboom mediterrane charme toe aan elke buitenruimte. Deze tijdloze bomen kunnen vele honderden jaren oud worden en worden vaak gezien als een symbool van leven, vrede en geluk. Voeg natuurlijke schoonheid en elegantie toe aan jouw tuin met een olijfboom en geniet van de mediterrane charme die hij met zich meebrengt.

VOORDELEN:

+ Groenblijvend: behoudt het hele jaar door zijn blad.
+ Windbestendig: zeer goed bestand tegen wind.
+ Biodiversiteit: trekt vlinders en bijen aan.

NADELEN:

– Bescherming nodig bij strenge vorst (aanbevolen bij gevoelstemperaturen onder -10°C).
– Groeit relatief langzaam.

Toepassing van de Olijfboom 

De olijfboom is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder:

Tuinen: Plaats een olijfboom in je tuin als opvallend middelpunt of groenblijvende toevoeging aan je border.

Terrassen: Verfraai je terras met een olijfboom in een grote pot en creëer een vleugje Zuid-Europese sfeer. Olijfbomen zijn windbestendig dankzij hun zilverkleurige, leerachtige bladeren, waardoor ze ook geschikt zijn voor balkons en dakterrassen.

Stadstuinen en omgeving: Olijfbomen gedijen goed in stedelijke gebieden, ideaal voor het vergroenen van stadsparken en pleinen. Het compacte formaat maakt ze geschikt voor bestrating en plantenbakken.

Kantoren en bedrijven: Geef je entree extra sfeer met olijfbomen of verfraai je buitenruimte en maak deze groener.

Restaurants en winkels: Olijfbomen worden vaak gebruikt in combinatie met plantenbakken om terrassen op te fleuren of een mediterrane uitstraling te geven aan winkelpanden of paviljoens.

Beursaankleding: Maak indruk op beurzen en evenementen met groene en frisse stand-aankleding, waarbij olijfbomen zorgen voor sfeer en groen.

olijfboom bonsai en chinese waaierpalm meerstammig aanplantservice

Eigenschappen van de Olijfboom

Bladkleur

De olijfboom heeft grijsgroene bladeren die het hele jaar door groen blijven, met een subtiele olijfgroene herfstkleur. Olijfbomen zijn zeer goed bestand tegen wind vanwege het zilverkleurige, leerachtige blad.

Winterhardheid

De olijfboom is winterhard tot zone 8 (-9,4 tot -6,7) en behoudt zijn bladeren gedurende de winter. Deze boom kan goed gedijen in het Nederlandse klimaat. In geval van gevoelstemperaturen onder -10°C, is bescherming tegen vorst aan te raden. Over het algemeen is dit echter zelden nodig in Nederland. Bij milde vorst en af en toe temperaturen onder het vriespunt is het niet noodzakelijk of zelfs ongunstig om de olijfboom in te pakken. Mocht er onverhoopt toch een strenge vorstperiode optreden, dan kun je de olijfboom tijdelijk beschermen met behulp van een ademende winterhoes om verstikking te voorkomen.

Standplaats

Een olijfboom vereist een zonnige standplaats, met name in de middagzon op het zuiden en/of westen. Plaats je de olijfboom op het noorden of westen, dan krijgt deze mediterrane boom vaak te weinig zon, tenzij je over een diepe tuin beschikt waar de boom toch voldoende zonlicht kan ontvangen. Als alternatief biedt CityTree ook andere groenblijvende opties aan voor minder zonnige locaties.

Bloei en Vrucht

De meeste olijfbomen bloeien met kleine crèmekleurige bloemen in trossen. Na de bloei volgen de olijven, die zowel groen als zwart kunnen zijn. In het Nederlandse klimaat rijpen de meeste vruchten niet volledig. Als de olijven echter de juiste grootte bereiken, kunnen ze in zout water worden geweekt (ongeveer 3 maanden) voordat ze geconsumeerd kunnen worden.

Groeisnelheid

De groei van de olijfboom is langzaam, wat bijdraagt aan zijn compacte en beheersbare formaat. De stam groeit gemiddeld slechts een centimeter in omtrek per jaar. Bij aankoop van een olijfboom is het raadzaam om de gewenste grootte te kiezen, aangezien olijfbomen door hun trage groei niet snel dikker of veel hoger worden. Olijfbomen groeien iets sneller in de volle grond of een bak met open bodem dan in een plantenbak met gesloten bodem.

Olijfboom blad en vrucht - olijven (Olea europaea)

Hoe plant je een olijfboom?

Een goede aanplant legt de basis voor een gezonde olijfboom. Bij bomen- en plantencentrum CityTree streven we ernaar om onze klanten duidelijke en eerlijke informatie te verschaffen over het aanplanten en verzorgen van onze bomen, zodat je jouw olijfboom met vertrouwen kunt planten en onderhouden.

Aanplantpakket met bemesting/voeding

Om je olijfboom na het aanplanten een goede start te geven, raden we aan om gebruik te maken van ons aanplantpakket. Dit pakket bestaat uit drie essentiële onderdelen:

Wortelstimulator (Tree Saver): De wortelstimulator bevordert de groei van nieuwe wortelpunten, waardoor de olijfboom sneller en efficiënter voeding en water kan opnemen.

Bodemverbeteraar (Biovin): De bodemverbeteraar draagt bij aan een verbetering van het bodemleven en de bodemdiversiteit. Dit zorgt voor een duurzamere grondstructuur, wat op lange termijn ten goede komt aan de boom.

Healthy Start Voeding: Healthy Start is een gebalanceerde voeding in de vorm van tabletten. Plaats deze tabletten ongeveer 5 cm diep in de grond rondom de boom. Ze voorzien de olijfboom van de juiste voedingsstoffen gedurende één groeiseizoen. Wij adviseren om de Healthy Start tabletten jaarlijks rond het voorjaar toe te voegen voor een gezonde groei en ontwikkeling van je olijfboom.

Met ons aanplantpakket geef je jouw olijfboom de beste start en zorg je voor een gezonde groei en bloei in de jaren die volgen.

Grond

Bij het aanplanten van een olijfboom is de keuze van de bodem van cruciaal belang. Oorspronkelijk afkomstig uit het Middellandse Zeegebied, gedijt de olijfboom goed op verschillende bodemsoorten, waaronder kalkrijke/basische grond, zavel, kleigrond, zandgrond en lemige grond. Bij aanplant is het essentieel om mediterrane grond aan de bestaande bodem toe te voegen. Dit draagt bij aan een goede afwatering en een luchtige structuur. Als je ervoor kiest om de olijfboom in de volle grond te planten, is het van groot belang om te zorgen voor goede afwatering, vooral in de herfst en winter. Dit kun je bereiken door de grond luchtiger te maken of de olijfboom iets verhoogd te planten in een border of op een terpje. Hierdoor wordt voorkomen dat de olijfboom “natte voeten” krijgt en dat de wortels gaan rotten.

olijfboom bonsai aanplantservice

Aanplanten van een Olijfboom in de volle grond

Bij het aanplanten van een olijfboom in de volle grond in Nederland zijn er enkele aandachtspunten. Zorg ervoor dat de bodem waarin je de olijfboom plant niet te lang vochtig blijft, omdat dit wortelrot kan veroorzaken. Overweeg om de olijfboom iets verhoogd te plaatsen, bijvoorbeeld in een verhoogde border, om de kans op te natte grond te verminderen. Kies een zonnige locatie met goed doorlatende grond voor je olijfboom. Hiermee geef je je olijfboom de beste kans op een gezonde groei en ontwikkeling in de volle grond.

Volg deze stappen voor een succesvolle aanplant:

 1. Graaf een ruim plantgat. Een ruim plantgat is ideaal om meer ruimte te creëren, meer is altijd beter. Hanteer een minimum van 25% van de potdiameter of kluitdiameter toegevoegd aan de diameter van het plantgat. Als je bijvoorbeeld een pot of kluit hebt met een diameter van 50 cm, zou het plantgat een diameter van 75 cm moeten hebben. Zorg ervoor dat de diepte van het plantgat gelijk is aan de hoogte van de kluit.
 2. Maak de grond van het plantgat goed los.
 3. Meng Mediterrane grond met een zakje wortelstimulator (Tree Saver Mycorrhiza) en de uitgegraven bodemgrond van de tuin of border. (Zie verpakking voor de juiste hoeveelheden)
 4. Breng een laagje van gemengde grond aan op de bodem.
 5. Plaats de olijfboom in het plantgat en vul het plantgat aan met de gemengde grond.
 6. Strooi bodemverbeteraar (Biovin) op de kluit van de olijfboom en plaats de Healthy Start tabletten circa 5 cm diep in de grond rondom de boom. (Zie verpakkingen voor de juiste hoeveelheden)
 7. Geef je olijfboom in het eerste jaar na de aanplant regelmatig water. Bewater in deze periode minimaal 1 keer per week water, afhankelijk van de weersomstandigheden en standplaats. Bij warm en droog weer kan het nodig zijn om vaker water te geven, bij extreme warmte zelfs met dagelijkse frequentie. Geef per keer minimaal 10 à 20 liter (1 of 2 emmers) water. Extra bewatering in het eerste jaar na aanplant is essentieel voor een sterke vestiging van de wortelen.
olijfboom bonsai in volle grond aanplantservice (olea europaea)

Aanplanten van een Olijfboom in pot/plantenbak

Een olijfboom kan goed gedijen in een kleine ruimte, zoals een plantenbak of een border. Let bij de aanplant wel op dat je een bak uitkiest die een stuk groter is dan kluit van de olijfboom. Hoe groter de bak, hoe langer de boom in deze bak kan blijven staan. Heb je vragen over de grootte van de bak, neem dan even contact met ons op.

 1. Kies een plantenbak die ruim groter is dan de kluit van de boom. Hoe groter de bak, hoe langer de olijfboom in deze plantenbak kan blijven staan.
 2. Kies een plantenbak met gaten in de bodem of maak zelf gaten in de bodem van de plantenbak, zodat overtollig water altijd goed kan weglopen.
 3. Vul de plantenbak met een ruime laag hydrokorrels. Ook de hydrokorrels zorgen ervoor dat het water goed kan weglopen.
  LET OP: Gebruik bij Corentenstalen plantenbakken geen hydrokorrels maar gebruik grind om verkleuring van het staal te voorkomen.
 4. Meng Mediterraanse grond met een zakje wortelstimulator (Tree Saver Mycorrhiza) en Universele Potgrond. (Zie verpakking voor de juiste hoeveelheden)
 5. Plant de olijfboom in de plantenbak en aan met de gemengde grond.
 6. Strooi bodemverbeteraar (Biovin) op de grond en plaats de Healthy Start tabletten circa 5 cm diep in de grond rondom de boom. (Zie verpakkingen voor de juiste hoeveelheden)
 7. Geef je olijfboom in het eerste jaar na de aanplant regelmatig water. Bewater in deze periode minimaal 1 keer per week water, afhankelijk van de weersomstandigheden en standplaats. Bij warm en droog weer kan het nodig zijn om vaker water te geven, bij extreme warmte zelfs met dagelijkse frequentie. Geef per keer minimaal 10 à 20 liter (1 of 2 emmers) water. Extra bewatering in het eerste jaar na aanplant is essentieel voor een sterke vestiging van de wortelen.
Olijfboom 'Bonsai' ruwe stam in plantenbak aan het water (Olea europaea) - Aanplantservice CityTree

Aanplanten van een Olijfboom in plantenbak zonder bodem of verhoogde border

Een olijfboom kun je ook plaatsen in een plantenbak zonder bodem of een verhoogde border. De grootte van de bak of border is minder belangrijk, omdat de olijfboom ook naar beneden kan wortelen. Kies wel een plantenbak of border die wat groter is dan de grootte van de kluit. Heb je vragen, neem dan even contact met ons op.

 1. Graaf een ruim plantgat en plaats vervolgens de plantenbak. Een ruim plantgat is ideaal om meer ruimte te creëren, meer is altijd beter. Hanteer een minimum van 25% van de potdiameter of kluitdiameter toegevoegd aan de diameter van het plantgat. Als je bijvoorbeeld een pot of kluit hebt met een diameter van 50 cm, zou het plantgat een diameter van 75 cm moeten hebben. Zorg ervoor dat de diepte van het plantgat gelijk is aan de hoogte van de kluit.
 2. Maak de grond van het plantgat goed los.
 3. Meng Mediteraanse grond met een zakje wortelstimulator (Tree Saver Mycorrhiza) en de uitgegraven bodemgrond van de tuin of border. (Zie verpakking voor de juiste hoeveelheden)
 4. Breng een laagje gemengde grond aan op de bodem.
 5. Plant je nieuwe olijfboom in de plantenbak of border en aan met de gemengde grond.
 6. Strooi bodemverbeteraar (Biovin) op de kluit van de olijfboom en plaats de Healthy Start tabletten circa 5 cm diep in de grond rondom de boom. (Zie verpakkingen voor de juiste hoeveelheden)
 7. Geef je olijfboom in het eerste jaar na de aanplant regelmatig water. Bewater in deze periode minimaal 1 keer per week water, afhankelijk van de weersomstandigheden en standplaats. Bij warm en droog weer kan het nodig zijn om vaker water te geven, bij extreme warmte zelfs met dagelijkse frequentie. Geef per keer minimaal 10 à 20 liter (1 of 2 emmers) water. Extra bewatering in het eerste jaar na aanplant is essentieel voor een sterke vestiging van de wortelen.
Cortenstaal plantenbak voor buiten met olijfboom - vierkant

Liever de olijfboom laten aanplanten, dat kan ook! CityTree biedt een uitgebreide bezorg- en aanplantservice.

Onderhoud en verzorging van de Olijfboom

Het lijkt misschien dat deze bomen weinig zorg nodig hebben, maar om ze gezond en weelderig te houden, is het essentieel om te begrijpen hoe je voor ze moet zorgen. In dit artikel ontdek je belangrijke tips en richtlijnen voor het onderhoud en de verzorging van olijfbomen, zodat ze gedijen en je tuin verrijken met hun groene pracht. Van watergift tot snoeien en voeding, we delen waardevolle inzichten om je olijfbomen te laten floreren.

Watergeven

Olijfboom water geven direct na aanplant: 
Je zou denken dat een mediterrane boom, zoals een olijfboom, goed zonder water kan, maar dat is niet zo. Zeker het eerste jaar na de aanplant moet je een olijfboom goed watergeven, zodat de boom kan wortelen. Geef de planten in deze periode ongeveer minimaal één keer per week water, afhankelijk van de weersomstandigheden en standplaats. Bij warm en droog weer kan het nodig zijn om vaker water te geven, bij extreme warmte met dagelijkse frequentie. Zorg ervoor dat de grond tussen de gietbeurten door licht opdroogt om wortelrot te voorkomen.

Olijfboom in plantenbak water geven: 
Bij een olijfboom in een plantenbak werkt het bladerdak als een paraplu, waardoor er weinig water in de bak terechtkomt. Een olijfboom in plantenbak heeft hierdoor in het jaar na aanplant meer water nodig dan een olijfboom in de volle grond, zeker met warmer weer. Hier geldt dezelfde vuistregel; zorg ervoor dat de wortels niet continue nat blijven om wortelrot te voorkomen.

Olijfboom water geven (na het eerste jaar van aanplant):  
Na het eerste jaar na het aanplanten kun je de olijfboom, afhankelijk van de weersomstandigheden en standplaats, water geven. Bij nat en koud weer is extra bewatering vaak overbodig, maar bij warm en droog weer kan extra water geven nodig zijn, zeker wanneer de olijfboom in een plantenbak staat. Observeer de boom en de grond om te bepalen of extra bewatering vereist is. Steek je vinger enkele centimeters diep in de grond om te controleren of deze nat, vochtig of droog is. Het verslappen van de bladeren van de boom kan aantonen dat de boom te weinig water krijgt.

Olijfboom blad (Olea europaea)

Bemesting voor Olijfboom 

Olijfbomen hebben jaarlijks voeding nodig. Voor een gezonde en blije olijfbomen is het belangrijk om elk voorjaar te bemesten met een voorjaarspakket. Een voorjaarspakket bestaat uit Biovin (bodemverbeteraar), kalk en HealthyStart tabletten (voeding). Strooi de Biovin en kalk af op de grond rondom de boom en druk de HealthyStart tabletten ongeveer 5cm diep in de grond. Raadpleeg de verpakkingen van deze producten voor de juiste hoeveelheden. Bestel de voeding gemakkelijk bij CityTree online of kom langs in de onze winkel!

Olijfboom snoeien  

Om de olijfboom gezond en vol blad te houden moeten ze regelmatig gesnoeid worden. Je kunt olijfbomen het beste snoeien in het voorjaar. De maanden april en mei zijn hier ideaal voor. (*LET OP: snoei enkel als er geen vorst meer wordt verwacht)

Wij adviseren om elke 2 à 3 jaar de olijfboom rigoureus te snoeien. Als de onderkant of binnenkant van de kroon kaal wordt, kan dat een teken zijn dat het tijd is voor een rigoureuze snoeibeurt. Snoei circa 2/3 van de takken zodat er 1/3 van de takken op de olijfboom over blijven. De takken zullen daarna hun groei versneld oppakken wat resulteert in een vollere kroon. Afgezien van deze rigoureuze snoei kun je natuurlijk elk jaar de kruin van je olijfboom bijvormen naar wens.

Olijfbomen zijn groenblijvende bomen, maar na een lange vochtige periode, meestal in de herfst of winter, kunnen olijfbomen hun blad laten vallen. Dit wordt ook wel ruien genoemd. Er komt vanzelf weer nieuw blad aan in het voorjaar.

Bescherming tegen vorst  

Olijfbomen zijn goed geschikt voor het Nederlandse klimaat. Bij gevoelstemperaturen onder de –10 graden Celsius of langdurige vorst raden we aan om de boom tijdelijk in te pakken met een winterhoes. Een winterhoes beschermt de boom tegen uitdroging door bevriezing. Onze winterhoezen zijn licht- en luchtdoorlatend, waarmee de bladeren en takken worden beschermd tegen bevriezing, maar de boom niet verstikt, zoals bij noppenfolie. Bekijk hier onze winterhoezen.

Aanplantpakket voeding voor een gezonde start van bomen en planten -CityTree

Tuinadvies van Citytree

Bij Citytree geloven we in het creëren van groene buitenruimtes met behulp van exclusieve bomen zoals de olijfboom. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste boom voor jouw tuin, terras of balkon. We bieden ook advies over verzorging en onderhoud om ervoor te zorgen dat je olijfboom goed gedijt in de Nederlandse omstandigheden. Neem contact op met Citytree voor persoonlijk advies en ontdek hoe je de schoonheid van de olijfboom in je buitenruimte kunt brengen.

Citytree diensten plaatsing tuinadvies

Veelgestelde vragen over olijfbomen (FAQ)

Tips tegen ziekten en plagen bij een olijfbomen

Ziet je olijfboom er minder mooi uit? Daar kunnen een aantal redenen voor zijn, maar gelukkig hebben olijfbomen veel veerkracht. Met een beetje liefde kun je vaak je olijfboom weer laten opknappen!

Kleine hapjes in de bladeren

Zitten er allemaal kleine hapjes in de bladeren van je olijfboom? Dan zitten er misschien taxuskevers in je olijfboom. De schade die de taxuskever aanbrengt kun je gemakkelijk herkennen aan de karakteristieke kleine hapjes uit de bladranden van de boom of plant. Lees hier meer over aaltjes tegen taxuskeverlarven.

Alleen blad aan de buitenkant van de kroon

Heeft de olijfboom geen volle kroon, maar alleen bladeren aan de buitenste rand? Dan is het raadzaam om de olijfboom helemaal terug te snoeien. Dat wil zeggen ongeveer 2/3 van de takken eraf halen en 1/3 van de takken op de stam laten staan. Geef de olijfboom daarnaast de juiste voeding. Je olijfboom is dan tijdelijk minder mooi, maar komt daarna veel mooier terug. Let op! Zorg dat je niet tijdens of vóór de vorst gaat snoeien.

Bladverlies

In principe zijn olijfbomen bladhoudende bomen en behouden ze ook in de winter hun blad. Toch zijn er een aantal redenen, waardoor de olijfboom alle bladeren laat vallen:

 • Te veel water (onderzoek of het water wel kan weglopen en geef de olijfboom minder water)
 • Te weinig water (geef je olijfboom bij warm en zonnig weer 2x per week water en anders volstaat 1x per week)

Twijfels? Neem contact met ons op!

Aangevreten plant door taxuskever / snuitkever
CityTree Bomen en Plantencentrum tuinontwerp tuinaanleg tuinadvies

Welkom bij bomen- en
plantencentrum Citytree!

Bomen- en plantencentrum CityTree staat voor het vergroenen van de wereld om ons heen. Als bomen- en plantencentrum zij wij gespecialiseerd in de verkoop van mediterrane bomen en planten, maar ook voor leibomen, hagen, plantenbakken, leiconstructies en andere tuinplanten bent u bij CityTree aan het juiste adres!

U bent van harte welkom in onze locatie in Heerjansdam, waar u tijdens onze ruime openingstijden ons uitgebreide assortiment kunt verkennen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen met uw je vragen en bieden vrijblijvend plantadvies op maat. Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen, de ligging van je tuin of dakterras, de bodemgesteldheid, en zelfs de levering en plaatsing van de bomen en planten.

Team CityTree - Pieter W
Een vraag?
Vraag Pieter!