Ga naar inhoud

Vanwege lancering nieuwe website is online assortiment nog niet volledig, voor volledige assortiment neem contact op of kom langs

Persoonlijk tuinadvies
Kom langs voor inspiratie in Heerjansdam
Bezorg- en aanplantservice
Dakconstructie voor dakbomen en klimplanten. Geschikt voor tuin, openbare ruimte en bedrijven.

Dakconstructies

Complete dakconstructie, bestaande uit palen, verbindingsstukken, draadspanners, spandraad en lackspray. De palen zijn volblad verzinkt (professioneel gebruik). De palen zijn 600 cm lang, en zijn in te korten, zodat u elke gewenste afstand < 600 cm kunt overbruggen. Kleur: RAL 6009 (Dennegroen), RAL 9005 (Gitzwart) of RAL 7016 (Antracietgrijs)

3 resultaten

Zit uw dakconstructie er niet tussen? Bereken eenvoudig de kosten van jouw constructie.

CityTree Bomen en Plantencentrum tuinontwerp tuinaanleg tuinadvies

Welkom bij bomen- en
plantencentrum Citytree!

Bomen- en plantencentrum CityTree staat voor het vergroenen van de wereld om ons heen. Als bomen- en plantencentrum zij wij gespecialiseerd in de verkoop van mediterrane bomen en planten, maar ook voor leibomen, hagen, plantenbakken, leiconstructies en andere tuinplanten bent u bij CityTree aan het juiste adres!

U bent van harte welkom in onze locatie in Heerjansdam, waar u tijdens onze ruime openingstijden ons uitgebreide assortiment kunt verkennen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen met uw je vragen en bieden vrijblijvend plantadvies op maat. Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen, de ligging van je tuin of dakterras, de bodemgesteldheid, en zelfs de levering en plaatsing van de bomen en planten.

Pieter Weststrate - CityTree - Bomen-en Plantencentrum
Een vraag?
Vraag Pieter!