Ga naar inhoud

Kom langs in onze winkel: Vandaag geopend van 07:00 tot 17:00 of bestel online

ACTIE: GRATIS bezorging vanaf €300,- *(BE €350,-)

Persoonlijk tuinadvies
Kom langs voor inspiratie in Heerjansdam
Bezorg- en aanplantservice
Grond - CityTree

Bemesting

In de natuur blijven de bladeren, takken en andere plantaardige resten onder de boom of plant liggen en dat zorgt voor voeding. De meeste mensen ruimen deze plantaardige resten op en hiermee verdwijnt ook de voeding die de bomen en planten wel nodig hebben. Citytree verkoopt allerlei mest- en voedingsstoffen om uw bomen en planten bij te voeden. De meeste voedingsstoffen zijn organisch.

13 resultaten

Healthy Start tabletten

De Healthy Start tabletten behoren tot onze bestsellers! De tabletten zijn organische meststoffen die langdurig werkzame stoffen afgeven aan de boom of plant. In principe kun je elke boom (of plant) bijvoeden met deze tabletten. De tabletten worden het meest gebruikt voor mediterrane bomen, zoals olijfbomen, vijgenbomen, palmbomen en leibomen. Om de bomen optimaal te onderhouden, is het belangrijk om een boom jaarlijks bij te voeden met de tabletten en natuurlijk ook als een boom net verplant is of als de boom er minder goed uitziet. De tabletten zijn zeer gemakkelijk in gebruik en 2 jaar houdbaar.

Biovin

Deze krachtige bodemverbeteraar bestaat uit een bijzondere compost, namelijk persafval van druiven. Biovin zorgt ervoor dat de grond binnen een korte tijd weer gezond wordt. Deze bodemverbeteraar kun je gebruiken voor alle bomen en planten. Het product is duurzaam, omdat je per boom niet zoveel nodig hebt. Biovin bevat grote hoeveelheden gunstige bodembacteriën die ervoor zorgen dat de grond rul wordt. De rulle grond zorgt ervoor dat de bomen gezond groeien en dat er minder onkruid groeit.

Treesaver

Het product Treesaver is ideaal bij de aanplant van bomen en planten, omdat de wortels hiermee worden gestimuleerd. De boom of plant zal dus eerder inwortelen en dat is gunstig. Treesaver verkleint uitval van planten. Het product is ook ideaal voor de aanplant van hagen.

De bovenstaande producten zijn los aan te schaffen, maar ook samen als een aanplantpakket. Met een aanplantpakket geeft u al uw bomen een ideale start. Het pakket bevat namelijk voedingstabletten, bodemverbeteraar en wortelstimulator.

Daarnaast verkopen wij nog alleen voedings- en meststoffen van DCM, een merk dat streeft naar natuurlijke producten voor in de tuin (en landbouw). De meeste producten zijn dan ook geschikt voor de biologische tuinbouw.