Ga naar inhoud
Leiconstructie voor openbare ruimte, parkeerplaats.

Leiconstructies voor openbare ruimte

Bent u als gemeente op zoek naar een professionele leiconstructie of ondersteuningsconstructie ter geleiding van leibomen voor openbaar terrein, inrichting van stedelijk groen, zoals leibomen bij een winkelcentrum, parkeerterrein, openbare wegen, binnenstad en of bebouwde kom, dan bent u aan het juiste adres. Onze pakketten hebben uitstraling, zijn duurzaam, sterk en zijn universeel in de hekwerkproducten! Zelfs diverse hoekverdraaiingen (niet alleen 90°) zijn mogelijk met onze speciale koppelcomponenten. Met onze producten kun je bijna elke denkbare constructie realiseren! Wij voorzien u graag van advies, neem vrijblijvend contact met ons op.

Professionele leiconstructies

Onze volblad verzinkte stalen frames voor leibomen zijn te verkrijgen als complete pakketten, maar ook gemakkelijk zelf samen te stellen. Daarnaast kunt u met ons in overleg een leiconstructie samenstellen.

De compleet samengestelde pakketten bestaan uit: staanders, liggers, alle benodigde koppelstukken (o.a. paalkoppen, koppelmoffen, T-koppen doorvoerkoppen, eindstukken, steunpaalkoppen, paaldoppen en lackspray), bevestigingsmiddelen en draadspanners. Onze producten zijn leverbaar in drie standaardkleuren, namelijk RAL 6009 (Dennegroen), RAL 9005 (Gitzwart) en RAL 7016 (Antracietgrijs).

Bestek LEICONSTRUCTIE voor openbare ruimte - voor leibomen

Eigenschappen

Afmetingen buis: Ø60 | 2.90 mm dikte
Lengte buis: 600 cm
Materiaal buis: staal volblad verzinkt

Kleuren

Onze producten zijn verkrijgbaar in de volgende RAL-kleuren. *Een andere samenstelling: RAL-kleur of dikte van de buizen is alleen mogelijk op aanvraag. Indien gewenst kunnen we ook maatwerk leveren wat betreft hoekverdraaiingen, buisprofielen en wanddikte buizen.

RAL 6009 Dennegroen
RAL 9005 Gitzwart
RAL 7016 Antracietgrijs

Op maat maken

De buizen voor leiconstructies hebben een standaardlengte van 600 cm, maar u kunt de palen op de gewenste lengte inkorten (of laten inkorten).

Maatwerk en advies

Elke situatie is anders en vraagt dan ook om een andere aanpak. U kunt bij ons terecht voor de standaardpakketten voor leiconstructies, maar u kunt ook gemakkelijk zelf een leiconstructie samenstellen. Daarnaast is het mogelijk om bij ons een bestek in te dienen, waarbij we een passende offerte maken.

Montage, onderhoud en beheer

Vraag blijvend een offerte aan voor montage.

Leibomen

CityTree kan naast de leiconstructie ook de bijbehorende (groenblijvende) leibomen, grond en voeding leveren. Wij voorzien u graag van advies, neem vrijblijvend contact met ons op!

Leiconstructie in winkelcentrum, openbare ruimte - bestek
CityTree Bomen en Plantencentrum tuinontwerp tuinaanleg tuinadvies

Welkom bij bomen- en
plantencentrum Citytree!

Bomen- en plantencentrum CityTree staat voor het vergroenen van de wereld om ons heen. Als bomen- en plantencentrum zij wij gespecialiseerd in de verkoop van mediterrane bomen en planten, maar ook voor leibomen, hagen, plantenbakken, leiconstructies en andere tuinplanten bent u bij CityTree aan het juiste adres!

U bent van harte welkom in onze locatie in Heerjansdam, waar u tijdens onze ruime openingstijden ons uitgebreide assortiment kunt verkennen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen met uw je vragen en bieden vrijblijvend plantadvies op maat. Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen, de ligging van je tuin of dakterras, de bodemgesteldheid, en zelfs de levering en plaatsing van de bomen en planten.

CityTree - Pieter Weststrate
Een vraag?
Vraag Pieter!