Ga naar inhoud
Leiconstructie voor de bedrijfstuin. Constructie voor leibomen geschikt voor bedrijven, kantoorpanden en bedrijfstuinen.

Leiconstructies voor bedrijfstuinen

Uitstraling, groenbeleving voor uw medewerkers en een verzorgde buitenruimte zijn belangrijke thema’s voor een bedrijfstuin en kantoortuin. Daarnaast is onderhoudsvriendelijkheid ook een belangrijk gegeven. CityTree biedt daarin de juiste meerwaarde voor uw bedrijfstuin. Het moet het visitekaartje van uw bedrijf zijn. Wilt u leibomen plaatsen om een stuk groenbeleving te creëren of om gebouwen en obstakels weg te werken? Dan zijn leibomen in combinatie met een leiconstructie de ideale oplossing. Leiconstructies worden ook regelmatig toegepast om parkeerplaatsen groener te maken i.p.v. grijze industrie.

Professionele leiconstructies

Onze pakketten hebben uitstraling, zijn duurzaam, sterk en zijn universeel in de hekwerkproducten! Zelfs diverse hoekverdraaiingen (niet alleen 90°) zijn mogelijk met onze speciale koppelcomponenten. Onze stalen, verzinkt en gecoate frames voor leibomen, bestaan uit een compleet samengesteld pakket van staanders en liggers, alle benodigde koppelstukken (o.a. paalkoppen, koppelmoffen, T-koppen, doorvoerkoppen, eindstukken, steunpaalkoppen, paaldoppen), bevestigingsmiddelen en draadspanners. Levering is mogelijk in de kleuren RAL 6009 (Dennegroen), RAL 9005 (Gitzwart) of RAL 7016 (Antracietgrijs).

Leiconstructie voor de bedrijfstuin en kantoortuin. Constructie voor leibomen geschikt voor bedrijven, kantoorpanden.

Eigenschappen

Onze palen zijn geschikt voor professioneel gebruik, en zijn voor particulieren ook goed te gebruiken.

Afmetingen buis: Ø60 | 2.90 mm dikte
Lengte buis: 600 cm
Materiaal buis: staal volblad verzinkt

Kleuren

Onze producten zijn verkrijgbaar in de volgende RAL-kleuren. *Een andere samenstelling: RAL-kleur of dikte van de buizen is alleen mogelijk op aanvraag. Indien gewenst kunnen we ook maatwerk leveren wat betreft hoekverdraaiingen, buisprofielen en wanddikte buizen.

RAL 6009 Dennegroen
RAL 9005 Gitzwart
RAL 7016 Antracietgrijs

Op maat maken

De buizen voor leiconstructies hebben een standaardlengte van 600 cm, maar u kunt de palen op de gewenste lengte inkorten (of laten inkorten).

Maatwerk en advies

Elke situatie vraagt weer om een andere aanpak. We leveren standaard pakketten, indien gewenst kunnen we ook maatwerk leveren voor wat betreft hoekverdraaiingen, buisprofiel en wanddikte buizen. Andere RAL kleuren zijn ook mogelijk, vaak wel alleen bij grote aantallen te realiseren i.v.m. extra coatingskosten.

Montage, onderhoud en beheer

Vraag blijvend een offerte aan voor montage.

Leibomen

CityTree kan naast de leiconstructie ook de bijbehorende (groenblijvende) leibomen, grond en voeding leveren. Wij voorzien u graag van advies, neem vrijblijvend contact met ons op!

CityTree Bomen en Plantencentrum tuinontwerp tuinaanleg tuinadvies

Welkom bij bomen- en
plantencentrum Citytree!

Bomen- en plantencentrum CityTree staat voor het vergroenen van de wereld om ons heen. Als bomen- en plantencentrum zij wij gespecialiseerd in de verkoop van mediterrane bomen en planten, maar ook voor leibomen, hagen, plantenbakken, leiconstructies en andere tuinplanten bent u bij CityTree aan het juiste adres!

U bent van harte welkom in onze locatie in Heerjansdam, waar u tijdens onze ruime openingstijden ons uitgebreide assortiment kunt verkennen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen met uw je vragen en bieden vrijblijvend plantadvies op maat. Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen, de ligging van je tuin of dakterras, de bodemgesteldheid, en zelfs de levering en plaatsing van de bomen en planten.

CityTree - Pieter Weststrate
Een vraag?
Vraag Pieter!