Ga naar inhoud

Vanwege lancering nieuwe website is online assortiment nog niet volledig, voor volledige assortiment neem contact op of kom langs

Persoonlijk tuinadvies
Snelle levering
Bezorg- en aanplantservice
Olijfboom (Olea europaea)

Olijfboom robuuste stam

De ruwe stam – versie van de olijfboom (Olea europaea) is een unieke variëteit van deze klassieke mediterrane boom. Deze groenblijvende boom kenmerkt zich door zijn gegroefde, ruwe stam en is beschikbaar in enkele stam of een vertakte stam.

De grijsgroene bladeren van de olijfboom blijven het hele jaar door behouden, terwijl de boom ook windbestendig is en bijdraagt aan de biodiversiteit door vlinders en bijen aan te trekken. In het voorjaar geniet je van de crèmewitte bloemen, en afhankelijk van het klimaat en de verzorging, kunnen er ook olijven aan de boom groeien.

Met de juiste zorg en aanplant kan deze olijfboom vele jaren in Nederland gedijen en een tijdloze, elegante sfeer toevoegen aan elke buitenruimte.

2 resultaten
Olijfboom 'Bonsai' ruwe stam in volle grond (Olea europaea) - Aanplantservice CityTree

Olijfboom ‘Bonsai’

Olea Europaea

vanaf325,00
 • Sierwaarde
  Bast, Bladkleur
 • Standplaats
  Zon
 • Groenblijvend
  Kleur- en bladhoudend
Bekijk product
Olijfboom ruwe bast vertakt in cortenstaal plantenbak (Olea europaea)

Olijfboom ‘Ruw Vertakt’

Olea Europaea

395,00
 • Sierwaarde
  Bast, Bladkleur
 • Standplaats
  Zon
 • Groenblijvend
  Kleur- en bladhoudend
Bekijk product
CityTree Bomen en Plantencentrum tuinontwerp tuinaanleg tuinadvies

Welkom bij bomen- en
plantencentrum Citytree!

Bomen- en plantencentrum CityTree staat voor het vergroenen van de wereld om ons heen. Als bomen- en plantencentrum zij wij gespecialiseerd in de verkoop van mediterrane bomen en planten, maar ook voor leibomen, hagen, plantenbakken, leiconstructies en andere tuinplanten bent u bij CityTree aan het juiste adres!

U bent van harte welkom in onze locatie in Heerjansdam, waar u tijdens onze ruime openingstijden ons uitgebreide assortiment kunt verkennen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen met uw je vragen en bieden vrijblijvend plantadvies op maat. Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen, de ligging van je tuin of dakterras, de bodemgesteldheid, en zelfs de levering en plaatsing van de bomen en planten.

CityTree - Pieter Weststrate
Een vraag?
Vraag Pieter!