Ga naar inhoud

Vanwege lancering nieuwe website is online assortiment nog niet volledig, voor volledige assortiment neem contact op of kom langs

Persoonlijk tuinadvies
Snelle levering
Bezorg- en aanplantservice
Olijfboom (Olea europaea)

Olijfboom gladde stam

De ‘Glad’ versie van de mediterraanse olijfboom (Olea europaea) is een groenblijvende boom met grijsgroene bladeren en een gladde stam. Ideaal voor kleine tuinen of als sierlijk element in grotere ruimtes. Deze boom is windbestendig, trekt vlinders en bijen aan met crèmewitte bloemen in het voorjaar en kan zelfs olijven produceren bij de juiste zorg. Een tijdloze, elegante toevoeging aan elke buitenruimte.

Enig resultaat
Olijfboom gladde stam / op stam

Olijfboom ‘Glad’

Olea Europaea

vanaf95,00
  • Sierwaarde
    Bladkleur
  • Standplaats
    Zon
  • Groenblijvend
    Kleur- en bladhoudend
Bekijk product
CityTree Bomen en Plantencentrum tuinontwerp tuinaanleg tuinadvies

Welkom bij bomen- en
plantencentrum Citytree!

Bomen- en plantencentrum CityTree staat voor het vergroenen van de wereld om ons heen. Als bomen- en plantencentrum zij wij gespecialiseerd in de verkoop van mediterrane bomen en planten, maar ook voor leibomen, hagen, plantenbakken, leiconstructies en andere tuinplanten bent u bij CityTree aan het juiste adres!

U bent van harte welkom in onze locatie in Heerjansdam, waar u tijdens onze ruime openingstijden ons uitgebreide assortiment kunt verkennen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen met uw je vragen en bieden vrijblijvend plantadvies op maat. Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen, de ligging van je tuin of dakterras, de bodemgesteldheid, en zelfs de levering en plaatsing van de bomen en planten.

CityTree - Pieter Weststrate
Een vraag?
Vraag Pieter!