Ga naar inhoud

Kom langs in onze winkel: Vandaag geopend van 07:00 tot 17:00 of bestel online

Onderhoud bomen en planten

Wanneer snoeien?

Voor veel bomen en planten is het in de winter de beste tijd om gesnoeid te worden. Waarom? De knoppen van de takken zijn in deze periode in rust bij bomen en planten. Daarnaast is de sapstroom erg laag in de winter, waardoor snoei nu kleinere wonden veroorzaakt aan de boom of plant. De boom of plant zal in het voorjaar hierdoor weer nieuwe knoppen aanmaken na de snoei. Een bijkomend voordeel is dat bij bladverliezende bomen het nu beter zichtbaar is waar de boom het beste gesnoeid moet worden.

Er zijn bomen die beter in het voorjaar gesnoeid kunnen worden; wilt u weten of dat voor uw boom of plant geldt, vraag vrijblijvend om advies aan een van onze medewerkers. Wilt u uw boom of planten laten snoeien, bel of mail gerust voor een afspraak.

Onze partner waar wij mee samenwerken heeft de volgende certificering:

– lichte velling
– zware velling
– werken met hoogwerker
– boomcontrole
– klimmend snoeien

CityTree Bomen en Plantencentrum tuinontwerp tuinaanleg tuinadvies

Welkom bij bomen- en
plantencentrum Citytree!

Bomen- en plantencentrum CityTree staat voor het vergroenen van de wereld om ons heen. Als bomen- en plantencentrum zij wij gespecialiseerd in de verkoop van mediterrane bomen en planten, maar ook voor leibomen, hagen, plantenbakken, leiconstructies en andere tuinplanten bent u bij CityTree aan het juiste adres!

U bent van harte welkom in onze locatie in Heerjansdam, waar u tijdens onze ruime openingstijden ons uitgebreide assortiment kunt verkennen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen met uw je vragen en bieden vrijblijvend plantadvies op maat. Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen, de ligging van je tuin of dakterras, de bodemgesteldheid, en zelfs de levering en plaatsing van de bomen en planten.

Team CityTree - Pieter W
Een vraag?
Vraag Pieter!